Burgerschapsfestival

Inhoud

HOGENT inspireert en stimuleert mensen om eigenwijs het verschil te maken in en voor de samenleving: burgerschap zit in ons DNA! Dat willen de docenten en studenten van de educatieve opleidingen secundair onderwijs graag met jou vieren.

Samen met haar partners bouwt HOGENT op 15 mei 2020 campus Ledeganck om tot een burgerschapsfestival voor alle leraren secundair onderwijs die zich willen laten inspireren om vanuit een cultureel-creatieve invalshoek aan de slag te gaan met de nieuwe burgerschapscompetenties.

Laat je op 15 mei inspireren door tegendraads theater en een gevarieerd aanbod aan acht interactieve sessies. Ga mee op tocht door het Citadelpark, laat je leiden door Odysseus, ontdek hoe je een museumbezoek en burgerschap combineert, scherp je creatieve denkvaardigheden aan, durf je oogkleppen afdoen en laat je enthousiasmeren door praktijkverhalen van andere leraren. Oud-student Bert Verbeke knoopt de dag aan elkaar en een special guest rondt het festival af met een gezonde dosis humor!

Klik hier om het programma te bekijken.

Start
Einde
Doelgroep
leerkrachten secundair onderwijs
Prijs?
€ 0 - € 60
Waar?
HOGENT Campus Ledeganck - K.L. Ledeganckstraat 8 - 9000 Gent
Land
België
Organisator
HOGENT